Prodware gaat samenwerken met K3, leider in Microsoft-technologieoplossingen voor modebedrijven, in het aanbieden van toonaangevende IT-oplossingen voor de mode- en kledingindustrie. K3| pebblestone ondersteunt Microsoft Dynamics 365 Business Central Cloud met fashionfunctionaliteiten die de hele levenscyclus beslaan, van ontwerp tot verkoop van fashion. K3 zal haar oplossingen en expertise aanbieden in de modemarkt als aanvulling op de expertise van Prodware. Tweemaandelijkse upgrades die door K3 automatisch beschikbaar worden gesteld zorgen ervoor dat klanten altijd kunnen werken met de nieuwste functionaliteiten.

De gezamenlijk aanpak richting de fashionmarkt komt voor Prodware op een cruciaal moment. Verkoop vindt steeds meer online plaats. Nu bedrijven op zoek gaan naar hulp bij hun e-commercehandel heeft Prodware in K3 een professionele partij gevonden waarmee ze fashionklanten een all-in one-cloud based oplossing kunnen bieden. De samenwerking geeft bedrijven de kans om hun digitalisering sneller door te voeren en hun Omnichannelstrategie vorm te geven in alle verkoopkanalen. Ze kunnen profiteren van de gezamenlijke kennis en kunde van twee partijen die klanten willen helpen om te groeien en resultaten te boeken.

Rob Sanders, countrymanager van Prodware: “Prodware is al vele jaren actief in de retailmarkt. De samenwerking met K3 is hier een mooie aanvulling op. We kunnen onze klanten nu ook specifieke fashionfunctionaliteiten bieden voor Business Central.”

Volgens K3 zal de samenwerking hun groeistrategie voor Nederland versterken en versnellen en het  marktaandeel in het MKB-segment vergroten. K3 | pebblestone Cloud kan in minder dan 2 weken operationeel zijn. Dit is prettig voor de klant want de essentiële werkprocessen kunnen gewoon doorgaan.

Jaco Vlieg, Partner Sales Manager K3: “We zijn zeer content met onze gerealiseerde samenwerking. Los van het simpele feit dat Prodware de K3|pebblestone oplossing zal aanbieden binnen de Nederlandse Fashionmarkt, hebben we in Prodware een strategische partner gevonden waarmee wij met onze standaard oplossing de aansluiting met de internationale fashionmarkt kunnen optimaliseren. Daar ben ik vanuit mijn rol natuurlijk ontzettend blij mee. Uiteindelijk plukken onze huidige en toekomstige klanten daar de vruchten van.”

Samen kijken Prodware en K3 uit naar een lange en vruchtbare samenwerking en verwelkomen dit als zeer positief nieuws.